Verwondering is het verlangen naar kennis (Thomas van Aquino)


Wat zijn mijn bekwaamheden en hoe houd ik mijn kennis bij?

tekst volgt...


Ik ben lid van de Nederlandse Vereniging van Orthopedagogen (NVO) en sta ingeschreven als Basis-Orthopedagoog en ben ik in het bezit van de Basisaantekening Diagnostiek (beide worden pas na behalen van vastgestelde criteria door de NVO uitgegeven). Ik ben tevens lid van de LBRT (Landelijke Beroepsvereniging Remedial Teachers) en de VGCt (Vereniging Gedrags en Cognitieve therapie).

tekst volgt......

Opleidingen

Werkervaring

Bekwaamheden

Interesse's

Op de website heb ik citaten staan van mensen die mij elke dag weer inspireren. Hieruit blijken al veel van mijn interesse's; bovenal klassieke muziek en dan met name muziek van Bach, Mozart, Beethoven, Mahler en Schubert. Maar ik ben ook een groot fan van Jazz van de jaren '30 tot nu, popmuziek uit de jaren '60-'70 en veel singer-songwriters.

Naast luisteren, speel ik zelf ook graag piano, fluit, saxofoon, en zing ik klassiek, pop, singer-songwriter en Jazz aan de piano.

Daarnaast verdiep ik mij graag in de Filosofie, Psychologie en Theologie.

Ik heb veel affiniteit met Søren Kierkegaard, Blaise Pascal, Kazimierz Dabrowski, Paul Tillich, en schrijvers en denkers die de eigenheid van een persoon en de ervaring centraal stellen en niet een systeem of dogma.