De eerste plicht van liefde is luisteren (Paul Tillich)


Recensies van kinderen en ouders....

Birgit is een hele lieve vrouw die mij het gevoel geeft dat ik het goed doe. Als ik bij haar ben en rekenwerkjes moet doen voelt het niet alsof ik hard aan het werk ben, ze maakt het rekenwerk leuk. Sinds ik van Birgit extra les krijg voel ik me veel zekerder over wat ik kan en heb ik minder bevestiging nodig van de juf, ik weet dat ik het zelf ook kan. Naar Birgit gaan is nooit een opgave.

Pepijn (8 jaar) in samenwerking met zijn moeder


Birgit is al een aantal jaren een onmisbaar 'teamlid' in de begeleiding van onze dochter. Onze dochter gaat met plezier naar haar toe. Haar betrokkenheid, persoonlijke aandacht en deskundigheid zijn heel waardevol. Ik heb veel respect voor de manier waarop Birgit zich blijft ontwikkelen in haar vak. Als ouder weet ik daardoor dat haar kennis up to date is en dat ze kan putten uit veel verschillende instrumenten en aanpakken. Maatwerk gegerandeerd!

Mireille

Ik vind dat Birgit super leuk les geeft en ze is heel aardig. Ook doen we hele toffe dingen, bij het lezen bijvoorbeeld maakt ze een opname en dan kan ik horen hoe snel ik lees en of ik foutjes maak. Als je er over denkt om op les te gaan bij Birgit zou ik zeggen: Vooral doen!

Tjalke (9 jaar)

Mijn zoon kwam in eerste instantie bij Birgit voor dyslexiebehandeling. Hij voelde zich erg op zijn gemak bij haar en de katten, en ging met plezier elke week naar haar toe. In de loop der tijd is de begeleiding veranderd. Hoe het lesuurtje wordt ingevuld hangt af van waar hij op dat moment hulp bij nodig heeft. Dat kan variƫren van dyslexietraining tot huiswerkbegeleiding of het spelenderwijs geven van hulp en advies als hij niet lekker in zijn vel zit. Ook wij als ouders kunnen altijd bij Birgit terecht voor tips. Birgit is voor ons een belangrijke ondersteunende factor geworden. Kortom: hulp en aandacht op maat, en gewoon een warm, spontaan mens.

Marjan.

Net het zetje in de rug voor rekenen dat mijn dochter (11) nodig had! Ik vind Birgit een heel kundige, behulpzame en vriendelijke vrouw.

Moeder